logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

AQUA Carpatica, sponsor și partener de hidratare al BC CSU Sibiu


AQUA Carpatica, unul dintre cele mai importante nume de pe piața apelor minerale din România, este de astăzi, sponsor al BC CSU Sibiu. Compania care produce și comercializează AQUA Carpatica devine astfel primul sponsor național care se alătură echipei noastre, sprijinind performanțele sportivilor noștri.

 

Prezentă pe piața apelor minerale din România încă din anul 2000, AQUA Carpatica și-a dezvoltat un brand puternic la nivel național, iar boardul de conducere a decis să se alăture echipei noastre de baschet, începând cu sezonul competițional 2017/2018.

 

”De-a lungul timpului am făcut asocieri cu fenomenul sportiv și am  încercat mereu, pe de-o parte să încurăjam consumatorii să facă mai multă mișcare, dar și să susținem efectiv performanța sportivă. AQUA Carpatica se alătura astfel echipei BC CSU Sibiu și o susține în obiectivele propuse în acest sezon. Ne dorim ca din ce în ce mai multe companii să aleagă să sprijine sportul în programele lor de CSR și să experimenteze un alt fel de marketing, unul orientat spre a le oferi oamenilor asocieri de valoare, memorabile și de lungă durată”, a declarat Valentina Vesler - Director PR & Comunicare, Valvis Holding.

 

Suntem extrem de onorați să avem în familia galben-albastră un partener național de renume, așa cum este AQUA Carpatica. Suntem mândri de fiecare nou partener care ni se alătură și decide să ne sprijine țelurile și idealurile în ceea ce privește performanțele pe care ni le dorim pentru echipa noastră de baschet. La mulțumim celor de la AQUA Carpatica pentru că ne sunt alături și suntem bucuroși să pășim împreună în noul sezon competițional”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

AQUA Carpatica a fost lansată pe piața românească la finele anului 2010, iar de la lansare a reușit performanțe de notorietate și vânzare absolut remarcabile. Carpathian Springs SA este o companie membră a VALVIS Holding din anul 2005. Compania are ca obiect de activitate îmbutelierea și distribuția apelor minerale naturale AQUA Carpatica.


1061450 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI