logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

AZETS, noul partener al echipei BC CSU Sibiu


Echipa de baschet are de astăzi un nou partener! Compania AZETS s-a alăturat grupului de companii care au decis să investească în baschet și să sprijine creșterea performanțelor.

 

Managementul Clubului nostru continuă campania de atragere de parteneri alături de echipa de baschet a Sibiului. Primul nou partener al echipei este compania Azets, care se alătură familiei galben-albastre, începând de astăzi.

„Am legat un parteneriat cu echipa de baschet CSU Sibiu și ne bucură foarte mult acest lucru. Am urmărit cu mare interes evoluțiile din sezonul precedent și ne-au cucerit dăruirea jucătorilor și atmosfera frumoasă creată în Sala Transilvania de către suporteri. Locul IV și calificarea în Cupele Europene au venit ca o confirmare a unui sezon reușit, fapt care pe noi ne-a făcut să ne alăturăm acestui proiect frumos, cu speranța că împreună vom reuși să facem performanță. Sperăm că va fi o colaborare de bun augur și că ne vom bucura împreună, mult timp de acum înainte, de reușitele echipei”, a declarat Alina Burja, managing director al companiei Azets.

 

„Proiectul BC CSU Sibiu a dovedit că este unul serios, orientat spre creșterea performanțelor sportive. Creștem de la an la an, iar acest lucru ar fi imposibil fără sprijinul partenerilor. Ceea ce am reușit să realizăm în plan sportiv a atras atenția unor noi companii și ne bucurăm să anunțăm primul nou membru al familiei galben-albastre - compania Azets. Suntem bucuroși să îi avem alături înaintea startului noului sezon și le mulțumim că au ales să sprijine performanța echipei noastre de baschet”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

Azets Insight SRL este un nume nou, dar cu o prezență bine definită pe piața serviciilor economice. Cunoscută anterior ca Visma Services România, firma Azets face parte în momentul de față din CogitalGroup. Axat pe servicii de outsourcing și consultanță, CogitalGroup este format din compania Azets în Tările Nordice și companiile Blick Rothenberg și Baldwins în Marea Britanie.

Obiectivul său este să marcheze o prezenţă nouă pe piața serviciilor de consultanţă. Strategia grupului este să creeze un nou mod de consultanţă pentru afaceri, bazat pe inovații excepționale și servicii orientate către client. Azets Insight este principalul furnizor de servici în contabilitate si salarizare în țările nordice având  un portofoliu cu peste 20.000 de clienți.

În România, compania este prezentă în Sibiu, unde se află sediul principal, în Alba Iulia cu două puncte de lucru și cu încă unul în Timișoara. Peste 550 de angajați lucrează în departamentele de Validare, Contabilitate și Payroll, iar numărul acestora va continua să crească, întrucât din toamna acestui an, un nou sediu va fi inaugurat la Brașov.


1110758 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI