logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Sala Transilvania Sibiu - 2024-03-24 7:15 PM

DigiSport, PrimaSport, FRB TV

Baschetul sibian a pierdut într-o singură zi doi oameni de valoare


 

  • Alexandru Costea, medicul care a tratat sute de sportivi ai echipei noastre, de-a lungul celor aproape 25 de ani petrecuți lângă CSU Sibiu, s-a stins din viață joi, după o lungă perioada în care s-a confruntat cu probleme de sănătate.
  • La câteva ore distanță, am primit o nouă veste cutremurătoare: Ilie Mitea, fost președinte al Agenției Domeniilor Statului, fost prefect, dar întreaga sa viață- prieten devotat al baschetului sibian, s-a stins din viață într-un cumplit accident rutier.

 

 

Medicul Alexandru Costea s-a stins la vârsta de 79 de ani după o lungă perioadă de timp în care s-a confruntat cu mai multe problemele de sănătate. Chiar și așa, până nu demult, a efectuat încă tratamente și consultații pentru cei care aveau nevoie. Era renumit pentru experiența sa vastă în medicină sportivă, prin mâinile sale trecând mii de sportivi, de-a lungul carierei. Alături de baschet a venit în 1993,și a fost nelipsit de lângă CSU Sibiu timp de aproape 25 de ani. A tratat însă fotbaliști, handbaliști, halterofili și nu numai.

 

 

Ilie Mitea era un suporter înflăcărat al CSU Sibiu. Indiferent ce poziție a ocupat, fie că a fost consilier local, director la Protecția Consumatorului, Prefect de Sibiu sau Neamț sau președinte al Agenției Domeniilor Statului, a fost alături de CSU. Era nelipsit din spatele mesei oficiale, la meciurile de pe teren propriu, și susținea extrem de energic și vocal echipa noastră. Seara trecută, avea să se stingă într-un teribil accident rutier.

 

Energia lui Ilie Mitea ne va lipsi extrem de mult, de acum înainte! La fel și sfaturile medicului Aleandru Costea!

 

Dumnezeu să-i odihnească în pace, iar familiilor să le dea mângâiere!

 


893205 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI