logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu primește astăzi vizita celor de la Steaua


 

Baschetbaliștii sibieni primesc astăzi vizita celor de la CSM Steaua Eximbank, echipa vicecampioană în ediția trecută a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida începe la ora 17:00, la Sala Transilvania, iar ultimele 200 de bilete se vor pune în vânzare la caseria de la intrare, înainte cu o oră de startul partidei.

 

După victoria din debutul Ligii Naționale de Baschet Masculin, din etapa trecută, cu Oradea, baschetbaliștii sibieni continuă seriea partidelor cu confruntarea din această după amiază cu CSM Steaua Eximbank. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc sunt încrezători în forța echipei și speră la o victorie .

 

”Echipa noastră a avut un start bun în campionat cu victoria din deplasare, împotriva Oradiei. Suntem bine și avem încredere că vom reuși să învingem și Steaua pe teren propriu. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi, să ne susțină în această seară și sper că vom face un meci bun”, a declarat Monyea Pratt.

 

”Urmează un meci cu una dintre candidatele la  titlu. Am mai spus, Cluj, Oradea și Steaua sunt, cel puțin pe hârtie, cei mai puternici adversari pe care îi vom avea în acest sezon. Steaua vine la Sibiu după un meci în Cupele Europene pe care nu a reușit să îl câștige și cu siguranță vor încerca să arate că potențialul lor este altul. Va fi  un meci de intensitate mare, așa cum au fost și în sezonul trecut toate meciurile cu Steaua, dar în care, dacă noi vom pune suficientă presiune pe adversar și vom avea multă energie, avem șansa noastră”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

 

 

Ultimele 200 de bilete disponibile pentru această partidă se vor pune în vânzare la caseria Sălii Transilvania, începând cu orele 16:00. Partida va fi transmisă LIVE de DigiSport.


1058680 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI