logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-18 7:45 PM

Digi Sport, Prima Sport, FRB TV

BC CSU Sibiu primește mâine vizita celor de la BC Mureș


 

După succesul de pe teren propriu, din etapa trecută, baschetbaliștii sibieni primesc vineri, 15 decembrie, vizita celor de la BC Mureș. Meciul va începe la ora 19:00 și nu va fi televizat.

 

Partida din etapa a IX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin este a doua din șirul de 4 meciuri ale echipei noastre, programate pe teren propriu, în luna decembrie. Înaintea confruntării cu echipa mureșeană, Dan Fleșeriu a declarat:

 

”Jucăm cu o echipă ce are o serie de probleme, cu jucători care au plecat sau sunt accidentați, dar care, în ultima etapă, a reușit să învingă Piteștiul. Jucăm așadar cu o echipă care, oricât de puțini jucători ar avea, poate pune probleme oricărei alte echipe. Trebuie să îi luăm în serios și să jucăm cât se poate de bine. Sper să reușim să facem o apărare mai bună decât în meciul cu Craiova și să bifăm o nouă victorie, importantă pentru noi”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

Până acum, BC CSU Sibiu a câștigat toate meciurile de pe teren propriu, din actualul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

 

Biletele pentru această partidă au fost comercializate online, iar cele rămase disponibile, se vor putea achiziționa mâine, înaintea partidei, la caseria Sălii Transilvania.

 

Reamintim tuturor celor care vor participa la meciurile echipei noastre, în luna decembrie, că BC CSU Sibiu s-a alăturat campaniei naționale ShoeBox și sprijină Asociația WeHelp Sibiu în demersul său de a “Pune un zâmbet pe fața unui copil de Sărbători”. Voluntarii WeHelp vor fi la intrarea principală în Sala Transilvania pentru a prelua cadourile pe care suporterii echipei noastre le pot aduce, înaintea partidei.

Detalii legate de campanie regăsiți aici: https://csusibiu.ro/stiri/bc-csu-sibiu-se-alatura-campaniei-shoebox

 

Pregătirea și participarea echipei de baschet BC CSU SIBIU în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este susținută de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2017, dar și de Consiliul Județean Sibiu.

 


1003000 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI