logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Compania Zacaria se alătură marii familii galben-albastre


 

O nouă companie privată se alătură grupului de sponsori ai BC CSU Sibiu! Zacaria, companie aflată în topul celor mai activi dezvoltatori din segmentul imobiliar industrial la nivel național, devine, din acest sezon, sponsor al BC CSU Sibiu.

 

Cu două săptămâni înaintea primului meci oficial al echipei noastre, BC CSU Sibiu primește un nou membru în familia galben-albastră. Conducerea Zacaria a decis să se alăture grupului de sponsori ce sprijină adevărata performanță.

 

 ”Ne face o deosebită plăcere să venim alături de CSU, chiar înainte de începerea noului sezon. Cu toate că investițiile Zacaria s-au extins la nivel național în ultimii ani, Sibiul rămâne orașul nostru de suflet, oraș în care ne desfășurăm cu succes activitatea de mai bine de 10 ani. A venit momentul să facem mai mult și să ne alăturăm echipei CSU Sibiu, o echipă care știe ce înseamnă succesul, respectul și adevărata performanță.  Dacă la nivel de galerie știm cu toții că sibienii nu au rivali în țară, credem că este momentul ca și galeria sponsorilor să se ridice la nivelul fanilor CSU, pentru a vedea îndeplinit visul unui oraș întreg – titlul național. Hai, CSU!”, a declarat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.

 

”Le mulțumim celor de la Zacaria pentru că sprijinul pe care au decis să îl ofere echipei noastre de baschet și suntem mândri să îi avem alături începând din acest sezon. Ne bucurăm că tot mai multe companii private decid să întoarcă ceva comunității în care se dezvoltă, investind în baschetul sibian. Le suntem recunoscători  și sperăm să ne putem bucura împreună de cât mai multe reușite”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

Zacaria, parte a grupului internațional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta în 1905, și-a început activitatea în Sibiu în anul 2005. Dacă la început, compania s-a axat pe proiecte rezidențiale de calitate și dezvoltarea unui portofoliu de terenuri situate în locații strategice din țară, din anul 2009, Zacaria a început să livreze spații industriale la cheie, ajungând ca acum să dețină 10 parcuri industrial si de afaceri, localizate în șase orașe din țară, cu o suprafață totală de peste 300.000 m2.  Menținând un ritm accelerat de investiții, Zacaria și-a asigurat, în 2017, poziția în top 5 a celor mai activi dezvoltatori din segmentul imobiliar industrial la nivel național. Compania își concentrează atenția în principal pe proiecte industriale build-to-suit, ce oferă soluții personalizate în funcție de nevoile fiecărui client, locații premium și standarde de calitate superioare. În ceea ce privește sectorul rezidențial, dezvoltatorul deține patru proiecte imobiliare în București și în Sibiu, reunite sub brandul Valletta, urmând ca anul acesta să demareze un al cincilea ansamblu rezidențial situat în Sibiu.

 


1069172 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI