logo-csu
Urmatorul meci

CSO Voluntari

VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Gabriela Szabo - 2024-04-16 7:00 PM

FRB TV

CSHoops…by Andra Bărbos


 

Vrem să vă avem mai aproape ca niciodată! Dincolo de obiectivele de performanță, de antrenamente sau de activitățile de zi de zi, BC CSU Sibiu este o mare familie! O familie în care fiecare membru este esențial pentru ceilalți, în care toate bucuriile, dar și neplăcerile sunt împărtășite.

 

 

Te invităm să urmărești noul nostru blog de poveste, CSHoops unde vei descoperi oamenii care stau în spatele poveștii noastre galben-albastre, oamenii care scriu povestea, dar și cei care fac această poveste să aibă, la fiecare sfârșit de sezon, un final fericit. Vei afla lucruri pe care nu le știai despre BC CSU Sibiu și îți vom da ocazia să afli lucruri interesante despre o mulțime de oameni pasionați de baschet.

 

 

Iar pentru că poveștile trebuie scrise cu multă pasiune, Andra Bărbos, proaspăt voluntar în marea familie galben-albastră, dar suporter înflăcărat de mulți ani, va încerca să vă împărtășească povești pline de emoție.

 

 

Despre Andra Bărbos putem spune deja că este un om fenomenal și extrem de dedicat. Știe exact ce, când și unde să spună și nu se dă înapoi de la nimic. Are un simț al umorului fantastic și un simț al responsabilității de invidiat. Suporter al BC CSU Sibiu de când se știe, Andra e nelipsită de la meciurile CSU și susține echipa necondiționat. Așa că, de la fan înflăcărat, Andra face, de astăzi, pasul firesc spre blogging și ne promite povești memorabile pe CSHoops…

 

 


1024599 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI