logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Dan Fleșeriu, încă două sezoane, la BC CSU Sibiu


Conducerea Clubului nostru a parafat astăzi o nouă înțelegere, pentru următorii doi ani, cu antrenorul echipei din Liga Națională, Dan Fleșeriu.

 

La o lună după încheierea sezonului competițional 2016/2017, conducerea Clubului nostru a semnat prelungirea contractului cu antrenorul principal al BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, pentru încă două sezoane.

”Am ales să semnez și să continui munca pe care am început-o acum 2 ani, alături de CSU SIBIU și familia pe care am descoperit-o aici. Am convingerea că atât Horațiu și Laurențiu, cât și Consiliul de Administrație, vor face tot ceea ce este posibil astfel încât echipa să facă performanță și să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor noștri. Sunt nerăbdător pentru noile provocări!”, a spus Dan Fleșeriu.

 

”Dan Fleșeriu a venit alături de echipa noastră acum două sezoane și, încă de atunci, ne-am propus ca, în cazul în care va exista performanță, înțelegerea să poată fi prelungită pentru încă un sezon. Cele două sezoane s-au încheiat cu rezultate bune, credem noi, astfel că nu a existat nicio îndoială în ceea ce privește continuarea colaborării cu Dan. Ne bucurăm să continuăm împreună și cred cu tărie că putem face echipă bună încă cel puțin două sezoane, atâta timp cât interesele noastre sunt comune. Ne dorim cu toții performanță pentru echipa Clubului nostru, pentru suporterii ei, pentru partenerii ei, într-un cuvânt pentru Sibiu. Faptul că în sezonul următor vom avea șansa să evoluăm într-o competiție europeană i se datorează și lui Dan, așa că decizia mi se pare naturală”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

”Performață se obține prin stabilitate și perseverență și, pentru că ne dorim ca Sibiul să fie bine reprezentat de clubul nostru, încercăm să asigurăm condițiile necesare pentru aceasta. Dacă privim la ultimele două sezoane vedem că echipa a progresat sub comanda lui Dan Fleșeriu și evoluția pozitivă trebuie să continue; așa că, împreună cu Horațiu am reușit să punem la dispoziția lui Dan un buget care să-l convingă să semneze prelungirea contractului pentru următorii 2 ani, în care, sperăm cu toții, să menținem trendul ascendent în evoluțiile din campionat”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.

 

În ultimele două sezoane, BC CSU Sibiu s-a clasat pe locul al VI-lea (2015/2016), respectiv al IV-lea (2016/2017), în ierarhia Ligii Naționale de Baschet Masculin. 


1134101 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI