logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

IFM EFECTOR și IFM ELECTRONIC, parteneri ai BC CSU Sibiu


 

IFM vine aproape de BC CSU Sibiu, începând din acest sezon, și devine sponsor al echipei de baschet, convins de nevoia de a sprijini drumul spre performanță.

 

IFM se alătură marii familii galben-albastre din acest sezon. Compania care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale devine sponsor al BC CSU SIBIU atât prin ifm efector, cât și prin ifm electronic.

Suntem foarte mândri de parcursul CSU Sibiu și de performanțele sale. Datorită echipei CSU Sibiu orașul nostru ocupă un loc de frunte pe harta sportului românesc. CSU a reușit să inspire suporterilor sibieni respectul pentru sport, competiție și performanță. Acestea sunt valori pe care le promovează și compania noastră - ifm efector - aflată la început de drum. Ne dorim să fim mereu alături de CSU SIBIU, să urcăm împreună treptele succesului și după cum ne place nouă să spunem, ne dorim să creștem împreună. Hai CSU!”, Alex Măgdoiu, managing director ifm efector.

Pentru că ne-a impresionat parcursul echipei CSU și pentru că iubim Sibiul iar sportul este atât de important în viețile noastre, am decis să ne alăturăm și să susținem echipa de baschet CSU Sibiu”, a declarat Florin Molosit, director vânzări ifm electronic.

 ”Fiecare nou partener al echipei noastre reprezintă o bucurie pentru noi și ne certifică faptul că baschetul este iubit la Sibiu. Ne bucurăm că am reușit să atragem și anul acesta noi sponsori alături de echipă și că familia galben-albastră este tot mai mare. Sper ca împreună să reușim performanțe cât mai notabile pentru Sibiu”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

***

ifm electronic este o companie de familie, înființată în 1969, care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale. În toți acești 48 de ani de existență a evoluat an de an, ajungând una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniu, deservind peste 140.000 de clienți, în peste  70 de țări.  În România ifm a prins viață în anul 2006, cu sediul central în Sibiu, cu puncte de lucru în București, Cluj și Iași.

Din dorința de a fi și mai aproape de partenerii săi, ifm România s-a mutat într-un sediu nou, care reflectă întocmai stilul și filozofia concernului ifm electronic gmbh. Motto-ul companiei, „close to you”, accentuează apropierea de clienți, contribuind totodată la întărirea brandului ifm. „Close to you” se aplică și în cazul angajaților, ifm fiind o companie cu un management deschis, orientat pe om.

Ifm efector SRL este o investiție germană, centrată pe producția de senzori, componente vândute ulterior la nivel mondial. Producția primului senzor la Sibiu, a avut loc pe data de 23 noiembrie 2015 și, la numai un an de la începerea activității, a fost produs senzorul cu numărul 1 milion. Planurile de viitor includ o creștere anuală constantă a numărului de angajați, astăzi în cadrul companiei din Sibiu activând peste 160 de persoane.


1081167 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI