logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

Împreună am demonstrat, încă o dată, că Sibiul respiră baschet


S-a mai încheiat un sezon competițional, dar povestea nu putea să se termine fără ca reprezentanții Clubului nostru să mulțumească tuturor celor care au contribuit la succesele BC CSU Sibiu din acest sezon: jucători, antrenori, staff tehnic, suporteri, parteneri și autorități.

 

Echipa din Liga Națională a clubului nostru a încheiat sezonul competițional pe locul al IV-lea. A fost un sezon lung și extrem de încărcat pentru toți cei care fac parte din această familie galben-albastră.

 

Iată că aventura BC CSU Sibiu, din sezonul  2016-2017, a luat sfârșit cu o secundă mai târziu decât ne-am fi dorit cu toții. A fost o aventură frumoasă și presărată cu momente unice pe care le-am trăit împreună din septembrie până la final de mai 2017. Strict din punct de vedere statistic, aventura echipei noastre a însemnat 44 de partide oficiale, încununate cu 25 de victorii și 19 înfrângeri…. Dar dincolo de victorii și înfrângeri, am trăit împreună senimente de bucurie, supărare, emoții, speranțe și ambiții. În spatele lor a stat mereu  dorința neclintită de autodepășire a tuturor celor implicați în proiectul  BC CSU Sibiu. Personal, consider că am încheiat împreună un sezon de succes. Un sezon care ne-a dovedit că putem să ne luptăm de la egal la egal cu forțele baschetului românesc, un sezon care ne dă aripi de speranță pentru ceea ce urmează. Sunt convins că acesta este drumul pe care trebuie să îl continuăm pentru a deveni împreună o forță în baschetul românesc.

Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect: jucători, antrenori, staff-medical, parteneri, administrația locală sibiană și suporteri- pentru că fiecare a avut o contribuție importantă la reușita acestui sezon. Sunt o persoană optimistă și sunt sigur că dorința noastră, a tuturor, este ca acest proiect să crească și mai mult. Și va crește în amploare! Acum este vremea analizelor. Vom trage linie și analiza ce a mers bine și ce trebuie îmbunătățit, pentru ca în septembrie  să revenim în Sala Transilvania, mult mai puternici.

Vă doresc o vară frumoasă tuturor celor care gândiți în galben-albastru! Pe curând!

Horațiu Floca,director BC CSU Sibiu.

 

 

S-a încheiat un sezon și consider că suntem pe un trend ascendent în evoluția clubului. Ne dorim să fim cei mai buni ambasadori sportivi ai Sibiului și am muncit cu toții, ceas de ceas, pentru aceasta. Au fost sute de ore de muncă din partea fiecărui membru al familiei galben-albastre. Au fost antrenamente, meciuri oficiale, și de fiecare dată ne-am dorim să fim cei mai buni. La realizarile noastre au contribuit și partenerii de încredere care între timp ne-au devenit prieteni, și care, împreună cu spectatorii au încurajat necondiționat fiecare evoluție a echipei. Tot ce am reușit, am reușit împreună: sportivi, antrenori, staff, sponsori și parteneri, autorități, dar și suporteri. Finalul sezonului ne găsește mai uniți, mai puternici și mai experimentați iar din toamnă, sunt sigur că Sibiul și întreaga familie galben albastră vor fi reprezentate la cel mai înalt nivel, atât în competițiile naționale, cât și în cele de anvergură europeană”

Laurențiu Buduleci, președinte Secția de Baschet BC CSU Sibiu.

 

A fost un sezon greu pentru mine, în care obiectivele le-am schimbat mereu, pe măsura ce le atingeam, și în care, încă din etapa a doua, am spus și apoi am repetat jucătorilor de nenumărate ori că noi vom juca finala. La început nu au crezut mulți, dar, pe măsură ce am înaintat, au știut că acest lucru devine posibil și că vor avea puterea să ajungă acolo, dacă formează un grup unit, ca o familie; și au reușit să transmită asta suporterilor noștri care ne-au împins și ajutat de câte ori a fost nevoie și acasă, dar și în deplasare. De aceea, pentru mine, locul 4 este puțin .... extrem de puțin, chiar dacă, la începutul sezonului, acesta părea doar un vis de neatins pentru oricine altcineva. VĂ MULȚUMESC TUTUROR!”

Dan Fleșeriu, antrenor principal BC CSU Sibiu

 

Mulțumim tuturor celor care au crezut în spiritul BC CSU Sibiu, dar și celor care s-au îndoit de noi. Datorită fiecăruia dintre dumneavoastră ne-am dorit să fim mai buni decât în sezonul precedent și tot datorită dumneavoastră ne propunem mai mult pentru sezonul care va veni.  


1136104 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI