logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Încep meciurile din SEMIFINALĂ


 

BC CSU Sibiu joacă sâmbătă și luni, pe teren propriu, primele două partide din seria semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu CSM CSU Oradea. Partida de sâmbătă începe la 17:30, iar luni jucăm de la ora 18:00. Ambele meciuri vor fi LIVE pe DigiSport.

 

 

După un parcurs excelent în primul act al Play-Off-lului, cu trei victorii din tot atâtea partide, în seria cu SCM U Craiova, baschetbaliștii sibieni dau piept cu echipa orădeană. Se joacă după principiul ”cel mai bun din cinci meciuri” iar meciurile sunt programate să se dispute sâmbătă, 19 mai și luni, 21 mai, la Sibiu, iar weekendul următor, pe 25 și 27 mai, seria se mută la Oradea.  Înaintea partidelor, Dan Fleșeriu a declarat:

 

”Urmează meciurile din semifinala campionatului național cu Oradea care, în ultimii ani, este o echipă foarte obișnuită cu seriile din semifinale. Noi suntem a doua oară consecutiv aici și ne dorim extrem de mult să facem meciuri mai bune decât anul trecut. Suntem pregătiți să transformăm oricare dintre meciurile de la Oradea într-unul decisiv. Acest lucru ar însemna să ne câștigăm avantajul terenului propriu, pentru care am luptat atât de mult, tot campionatul. Am avut o pauză mai lungă decât Oradea, după sferturile de finală, suntem, în principiu, mai odihniți și mai pregătiți pentru meciurile acestea și sperăm, cu ajutorul publicului, să obținem rezultatele pe care merităm, după primele dpuă meciuri din semifinale. În cadrul echipei avem câteva probleme medicale, dar la ora meciului, cu siguranță, toți jucătorii vor da maximum posibil și vor face un meci bun”, a spus Dan Fleșeriu.

 

Tichetele de acces pentru partida de sâmbătă se mai pot achiziționa online doar vineri, 18 mai, până la ora 17:30, urmând ca cele rămase disponibile să fie puse în vânzare la Sala Transilvania, în ziua meciului, cu o oră înaintea startului de partidă. Pentru meciul al doilea din semifinale, biletele se mai pot achiziționa online de pe www.csusibiu/bilete până duminică seara.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu.

Donează pentru MagiCAMP

La partidele din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin vom amplasa două urne la intrarea principală în sală și vom încerca să strângem împreună fonduri pentru MagiCAMP. Te invităm să te alături campaniei noastre, făcând o donație!

MagiCAMP este o tabără specială pentru copiii cu afecțiuni oncologice, un loc în care micuții uită, pentru câteva zile de boala cumplită ce le-a răpit copilăria. În MagiCAMP copiii se joacă la greu și au parte de activități special concepute – tir cu arcul, călărie, dans, pictură, escaladă, parc de aventură și multe altele. Copiii își recapătă încrederea în propriile forțe, își fac prieteni noi și uită, timp de o săptămână, de branule, citostatice și spital.

În 2018, MagiCAMP își va deschide porțile pentru nu mai puțin de 250 de copii, din întreaga țară, în 12 serii de tabără

 

 

 


909691 vizualizari

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI