logo-csu
Urmatorul meci

CSO Voluntari

VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Gabriela Szabo - 2024-04-16 7:00 PM

FRB TV

Înfrângere în prima partidă a semifinalei cu Oradea. Luni se joacă meciul 2


 

BC CSU Sibiu a pierdut la trei puncte, primul duel cu CSM CSU Oradea, din seria semifinalelor Ligii Naționale de Baschet. Partida s-a încheiat 78-81 (24-28, 14-21, 12-12, 28-20) iar luni, 21mai 2018, de la ora 18:00 jucăm meciul al doilea, tot pe teren propriu.

 

Baschetbaliștii sibieni au intrat destul de greu în meci și au avut un start de partidă modest, după primul sfert oaspeții reușind să se instaleze la conducere, scor 24-28. În sfertul secund însă Oradea a reușit să se distanțeze și să intre la vestiare cu un avans consistent. Repriza a doua i-a găsit pe jucătorii noștri mult mai energici și mai concentrați în apărare, iar în sfertul decisiv au reușit să revină în meci apropiindu-se pe tabelă. Oapeții au gestionat mai bine finalul meciului iar partida s-a încheiat la scorul de 78-81.

 

La finalul partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

”Atitudinea noastră a fost extrem, extrem de slabă la început. Ei au fost foarte agresivi iar astăzi cea mai agresivă echipă, și cea care a și meritat, a câștigat. Chiar dacă în repriza a doua am revenit și ne-am apropiat, am ratat două contraatacuri. Cred că a fost ziua cu cele mai proaste decizii luate, pentru întreg campionatul. Dacă adunăm toate meciurile, inclusiv cele slabe din Top 6, nu știu dacă am luat atâtea decizii proaste vreodată. Nu știu dacă a fost presiune sau relaxare sau încredere prea mare în propriile forțe sau pur și simplu, ce ziceam imediat dupa Craiova, că e posibil să nu fim chiar așa în meci dacă avem pauză mai lungă. Sunt foarte mulți factori care au putut contribui la asta.  Noi evident, am făcut un meci slab, nu am meritat astăzi victoria. Îi felicit pe cei de la Oradea. Acum nu mai e presiune nici pe noi, nici pe ei. Oradea și-a îndeplinit scopul. Pentru ei, daca pleacă de aici cu 2-0 e senzațional. Dacă merg cu 1-1, ne-au furat avantajul terenului propriu sau l-am oferit noi gratuit. Nu cred că avem nici noi presiune, pentru că trebuie să începem să jucăm mai bine, mai agresiv, mai în viteză, așa cum am făcut în primele 25 de etape și așa cum cred că putem să jucăm și să nu luăm atât de multe decizii proaste. Dacă stăm să ne gândim, au fost contraatacurile, 2-3 sau 4, câte au fost, ratate, singuri cu coșul, din faze bune de apărare, atacurile ratate singuri cu coșul, de lângă coș, din faze pe care le-am construit cu greu, împotriva unei apărări foarte bune cum a făcut astăzi Oradea, pasele greșite din pătrunderi care puteam să le marcam în loc să dăm pasa respectivă….. au fost extrem de multe decizii foarte slabe. Noi ne-am chinuit. Am revenit în teren, de aceea încă am speranțe că putem face jocuri mai bune și putem să aducem seria înapoi la Sibiu. Ei știu că dacă ne opresc tranziția au șanse mari să ne oprească jocul, pentru că acesta este atuu-ul nostru. Din păcate ne-au oprit, chiar și cu fault, uneori. Acesta e jocul. Au reușit ei de data aceasta, noi am reușit mai puțin în prima parte. În a doua parte ne-a reușit și nouă, dar nu a fost îndeajuns. Repet, noi am început mult prea moale în prima repriză ca să merităm să câștigăm meciul”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 21p, Radu Paliciuc 16p, Monyea Pratt 14p, Chris Cooper 8p, Lawrence Kinnard 7p, Kevin Cpers 7pWilhelm Brosser 5p.

 

Următorul meci al seriei din semifinale se va disputa tot pe teren  propriu, luni, 21 mai, de la ora 18:00.  Biletele pentru această partidă se mai pot achiziționa online până duminică, 20 mai 2018,ora 18:00, urmând ca cele rămase nevândute să poată fi cumpărate direct de la Sala Transilvania, luni, cu o oră înaintea startului partidei.

 

După aceste două meciuri, weekendul următor, pe 25 și 27 mai, seria se mută la Oradea. 

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu.

 

 

 


920041 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI