logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Înfrângere în  meciul 3 al semifinalei


 

BC CSU Sibiu nu reușește să își asigure avantajul, după meciul al treilea din seria semifinală cu Oradea, partida încheindu-se  în favoarea gazdelor, scor 76-64 (25-16, 14-14, 14-17, 23-17).

 

Baschetbaliștii sibieni au început meciul cu un coș de 3 puncte marcat de Monyea Pratt, dar nu au reușit să continue  în aceași notă. Gazdele au avut o prestație mult mai solidă și reușeau să se instaleze la conducere la o diferență destul de confortabilă, încă din primul sfert. Galben-albaștrii au încercat în minutele care au urmat să recupereze din deficit, dar nu au reușit să treacă la conducere nici până la pauză, când intrau la vestiare cu un deficit de 9 puncte. Prestația modestă, presărată cu aruncări ratate a continuat și după pauză, astfel că BC CSU Sibiu nu a reușit să își asigure avantajul în seria cu Oradea și se pregătește de meciul al 4-lea.

 

La finalul partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

 

”Un meci extrem de fizic, de angajament mare pentru ambele echipe, pe care noi l-am început foarte slab. A trebuit să ne ajutăm jucătorii care ne depășeau primul om sau făcea angajările sub coș, iar ei valorificau de fiecare dată cu shoot de la distanță sau semidistanță. De aceea băieții au încercat să echilibreze jocul cu o agresivitate  și mai mare și așa au avut două sau trei momente în care au revenit. Din păcate, mereu, pe revenire, am ratat recuperările defensive, în urma unor apărări bune, iar asta ne-a costat, în final, jocul. Sunt mândru de jucătorii noștri pentru că nu au renunțat, îndiferent cât arăta tabela, indiferent ce au fluierat arbitrii, sau mai bine zis, ce nu au fluierat, și au reușit să stea în meci până la final. Așa trebuie să fim și duminică, să nu cedăm nici un moment, să ne jucăm șansa de a duce seria înapoi în decisiv la Sibiu, așa cum ne-am și propus înainte de a veni la Oradea”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Monyea Pratt 16p, Kevin Capers 12p, Chris Cooper 10, Radu Paliciuc 7p, Marcel Davis 5p, Tyler Laser 5p, Lawrence Kinnard 4p, Bogdan Popescu 3p și Mirel Dragoste 2p.

 

Meciul al patrulea al seriei se joacă duminică, tot la Oradea, de la ra 20:00.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu.

 


905170 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI