logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Semifinale: Astăzi jucăm meciul 2 al seriei cu Oradea


 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 18:00, la Sala Transilvania, duelul al doilea al seriei din Semifinalele Ligii Naționale de Baschet, cu CSM CSU Oradea. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport 4.

 

 

După primul meci al seriei, disputat sâmbătă, și pierdut de BC CSU Sibiu la 3 puncte, baschetbaliștii sibieni speră să își ia revanșa.

 

”Urmează un meci aproape de totul sau nimic, oentru noi. Este o serie in care noi suntem, oarecum, în aceeași postură, trebuie să câștigăm trei meciuri pentru a trece mai departe. Am pierdut primul pas  pe care îl puteam face spre finală. Suntem extrem de motivați să câștigăm de data aceasta. Trebuie să ne limităm greșelile pe care le-am făcut și din care ei au înscris puncte ușoare, trebuie să punem mai multă energie în apărare, trebuie să jucăm împreună mai mult ca și echipă, cu adevărat valoroasă și determinată pentru a merge în finală. Dacă atitudinea va fi schimbată și vom pune mai multă presiune pe ei, probabil, de data aceasta, victoria va fi de partea noastră. Dacă însă nu vom face toate lucrurile acestea iar ei vor avea în contimuare aruncările deschise, fără presiune din partea noastră, ei vor avea din nou prima șansa. Sperăm să mergem la Oradea cu 1-1 și să aducem seria înapoi la Sibiu”, a spus Dan Fleșeriu, înaintea partidei de astăzi.

 

Tichetele de acces pentru această partidă se mai pot achiziționa de la Sala Transilvania, cu o oră înaintea startului de partidă.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu.

 

Donează pentru MagiCAMP

 

Vă reamintim că și astăzi vom amplasa o urnă la intrarea principală în sală și vom încerca să strângem împreună fonduri pentru MagiCAMP. Te invităm să te alături campaniei noastre, făcând o donație!

 

MagiCAMP este o tabără specială pentru copiii cu afecțiuni oncologice, un loc în care micuții uită, pentru câteva zile de boala cumplită ce le-a răpit copilăria. În MagiCAMP copiii se joacă la greu și au parte de activități special concepute – tir cu arcul, călărie, dans, pictură, escaladă, parc de aventură și multe altele. Copiii își recapătă încrederea în propriile forțe, își fac prieteni noi și uită, timp de o săptămână, de branule, citostatice și spital.

 

În 2018, MagiCAMP își va deschide porțile pentru nu mai puțin de 250 de copii, din întreaga țară, în 12 serii de tabără.

 

 

 


920662 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI